Zumo verhuist naar buurpand aan de Maastrichter Brugstraat

0

Herenmodezaak Zumo neemt op korte termijn haar intrek in het winkelpand gelegen aan de Maastrichter Brugstraat 11 in Maastricht. Het nieuwe pand beschikt over circa 113 m² winkelruimte, meer dan een verdubbeling ten opzichte van de huidige locatie.

Voor Zumo is dit slechts een kleine verhuizing van hun huidige locatie aan Maastrichter Brugstraat 9. Het merk richt zich specifiek op jonge mannen met een voorliefde voor moderne en stijlvolle kleding. Sinds eind jaren ’90 heeft dit geresulteerd in diverse eigen kledinglijnen en een netwerk van 17 winkels in Nederland, België en Duitsland.

De Maastrichter Brugstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in het kernwinkelgebied van Maastricht en wordt gekenmerkt door diverse vestigingen van internationale retailers zoals Bijenkorf, Le Creuset, Denham, Hugo Boss, Nespresso, Tommy Hilfiger en River Woods.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?