President Investments verlengt huurovereenkomst Telecombinatie in One15

0

Spring Real Estate heeft President Investments geadviseerd bij de huurverlenging van 1.416 m² kantoorruimte in het gebouw One15. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Capellalaan 115 in Beukenhorst (Hoofddorp). Huurder Telecombinatie heeft haar hoofdkantoor hier gevestigd.

Telecombinatie is een van de grootste onafhankelijke aanbieders van telecomdiensten. Het beschikt over meer dan 100 winkels verspreid over Nederland. Telecombinatie was na de aankoop en grootschalige renovatie in 2014 door President Investments de eerste huurder in het kantoorgebouw. Inmiddels is One15 verhuurd aan in totaal zeven huurders. Het stijlvolle boetiekkantoor ligt op loopafstand van Station Hoofddorp en is een opvallende verschijning in Hoofddorp, met een volledig gestileerd atrium en een 200 m² grote daktuin.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?