Lars Steverink versterkt nieuwbouwteam Capital Value

0

Het nieuwbouwteam van Capital Value breidt wederom uit. Per 14 april treedt Lars Steverink in dienst als vastgoedadviseur, waar hij verantwoordelijk zal zijn voor het begeleiden van ontwikkelaars bij de verkoop van nieuwbouwontwikkelingen en zal adviseren over planvorming. Lars werkte de afgelopen vijf jaar als belastingadviseur in de M&A praktijk bij Meijburg & Co.

Door demografische en economische ontwikkelingen in Nederland blijft de vraag naar nieuwe betaalbare huurwoningen enorm groot. Institutionele beleggers investeerden in 2019 meer dan driekwart (77%) van hun kapitaal in nieuwbouw en spelen in dit segment al jaren een belangrijke rol. Daarnaast tonen steeds meer internationale beleggers interesse in nieuwbouw.

Kees van Harten, directeur Capital Value: “Lars is een welkome aanvulling op ons team. Onze opdrachtenportefeuille op het gebied van nieuwbouw is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Wij verwachten in de tweede helft van het jaar een toename van transacties vanwege de grote tekorten en het vertrouwen van beleggers in de robuuste woningmarkt in Nederland. Lars kan met zijn ervaring een belangrijke rol vervullen in de fiscale structurering bij nieuwbouwprojecten.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?