Nieuwe aanwinst voor winkelgebied Treebeek Brunssum

0

Boek & Offermans Makelaars heeft namens de verkopende partij een koopovereenkomst tot stand gebracht met Tandartspraktijk Dentteam.

Het object is gelegen op een goede zichtlocatie, in het winkelhart van Treebeek, aan de Schildstraat 45 en Orionplein 2-4. Een metrage van ca. 285 m² met fraaie voorpuien en riante frontbreedte maken het geheel uitermate geschikt voor de betreffende dienstverlening.

Als onderdeel van het Masterplan Treebeek is het winkelhart van deze sfeerrijke dorpskern volledig vernieuwd. Plus supermarkt en Trekpleister zijn hier reeds gevestigd. Tandartspraktijk Dentteam bekend om haar deskundige mondhygiënisten, kindertand- verzorgenden en tandartsen heeft met deze nieuwe locatie een mooie uitbreiding naast de al reeds bestaande locatie aan de Rumpenerstraat 42-44 in Brunssum. De nieuwe locatie zal na een forse verbouwing in 2020 haar deuren openen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?