NSI sluit nieuwe huurovereenkomsten voor ruim 2.000 m² in kantoorgebouw Het Binnenhof in ’s-Hertogenbosch

0

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Gapph Vastgoedbeheer en een huurovereenkomst uitgebreid en verlengd met Raad voor Rechtsbijstand in kantoorgebouw Het Binnenhof. Gapph huurt voor haar hoofdkantoor 300 m² kantoorruimte met dakterras op de bovenste verdieping. Raad voor Rechtsbijstand heeft het bestaande contract van 1.260 m² verlengd en 443 m² bij gehuurd. Het kantoor van in totaal 10.450 m² ligt aan de Magistratenlaan 156-186 in ’s-Hertogenbosch op een unieke zichtlocatie.

Het Binnenhof is opgeleverd in 2002 en sinds 2015 in het bezit van NSI. Het kantoorgebouw ligt op kantorenlocatie het Paleiskwartier, vlakbij het Centraal Station en de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De A2 en de A59 zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar. Op dit moment is er op de bovenste verdieping nog één unit van 300 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerders van Europa en breidt haar activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Gapph is actief in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Johan van Haaster, Algemeen Directeur en oprichter van Gapph: “Na 5 jaar Eindhoven kiezen we nu voor een nieuwe plek in ’s-Hertogenbosch, waar het ooit begon. Gapph groeit hard, waardoor dit grotere hoofdkantoor beter aansluit bij de wensen. Daarnaast is ’s-Hertogenbosch veel centraler gelegen ten opzichte van onze regiokantoren, die verspreid liggen over het hele land. We zien uit naar de nieuwe plek met panoramisch uitzicht vanuit elke kamer.”

De Raad is als zelfstandig bestuursorgaan verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet op de Rechtsbijstand, de Wet schuldsanering natuurlijke personen en de Wet beëdigde tolken en vertalers. Rob de Nas, Portefeuillehouder “toekomstige huisvesting RvR”: “De Raad is bezig met de optimalisering van zijn dienstverlening. Dat doen we door integraal werken te bevorderen en optimaal gebruik te maken van de huisvesting. Kantoorgebouw Het Binnenhof biedt ons alle mogelijkheden om activiteitgericht te werken en met de uitbreiding kunnen we ook flex- en projectmatig werken. Ook de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer past binnen de waarde die de Raad hecht aan duurzaamheid.

NSI N.V. werd bij de transactie met Gapph geadviseerd door CBRE B.V., in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?