Nieuw in Schagen: garagebox als werkruimte

0

Industrieterrein De Lus in Schagen is binnenkort 56 garageboxen rijker. De units zijn geschikt als garage, opslagruimte en als werkplek. Iedere box heeft een eigen postadres. De boxen zijn te huur vanaf 89 euro per maand.

Het garageboxconcept – een goed beveiligd complex met een flink aantal betaalbare garageboxen – is betrekkelijk nieuw. Er zijn inmiddels enkele van dit soort complexen in Nederland. Het garageboxcomplex in Schagen is de eerste in Noord-Holland.
“Toen we het concept onder ogen kregen, waren we gelijk enthousiast”, vertelt ondernemer Dennis Bruin van familie vastgoedbedrijf PNO Vastgoed. “Op industrieterrein De Lus in Schagen vonden we de perfecte locatie voor onze PNO Garageboxen: centraal gelegen en goed bereikbaar. Over een aantal weken beginnen we met de bouw en over een half jaar wordt het complex opgeleverd.”

Fijne oplossing
De PNO Garageboxen zijn multifunctionele ruimtes, geschikt voor opslag of werk. Denk aan ZZP-ers die hun gereedschap en materiaal willen opslaan, een handige doe-het-zelver die klusruimte zoekt, iemand met een webshop die z’n spullen niet meer kwijt kan, een bloemist die een koelcel kan gebruiken, een autoliefhebber die aan zijn oldtimer wil sleutelen of een vertegenwoordiger die opslagruimte nodig heeft.
Bruin: “Voor kleine en startende ondernemers is het een fijne oplossing. Als je behoefte hebt aan extra ruimte, maar nog niet de financiële middelen hebt, is een PNO Garagebox ideaal. De boxen zijn al te huur vanaf 89 euro per maand. En voor dat bedrag krijg je meer dan alleen een kale ruimte; elke bedrijfsunit heeft namelijk een eigen huisnummer. Ondernemende huurders beschikken dus meteen over een zakelijk postadres.”

Prefab boxen
De individuele bedrijfsunits zijn betonnen prefab boxen. Er zijn verschillende types. Type twee is 6 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog. Type drie is 7 meter lang, 3 meter breed en 3 meter hoog. De units zijn voorzien van elektra-aansluitingen, camerabeveiliging en een roldeur. De boxen zijn optioneel uit te breiden met vloercoating, een extra stroomgroep, krachtstroom, loopdeur, laadmogelijkheid voor een elektrisch voertuig en klimaatbeheersing.

24/7 toegankelijk
Het complex op De Lus in Schagen zal worden afgesloten met een elektrisch te bedienen hekwerk. Het complex is voor huurders 24/7 toegankelijk en wordt continue in de gaten gehouden via camerabeveiliging. Een parkbeheerder zorgt voor het dagelijkse beheer. Uiteraard zijn er ook sanitaire voorzieningen aanwezig.

Veel animo
Bruin merkt nu al dat er veel animo voor de nieuwe garageboxen is: “Geïnteresseerden verwijzen we graag door naar onze website www.pnogaragebox.nl. Het is nu al mogelijk om een box te reserveren.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?