Glencore Agriculture B.V. verlengd en breidt uit in Blaak 31

0

Rubens Capital Partners heeft een langjarige verlenging gerealiseerd met Glencore Agriculture B.V. voor kantoorgebouw ‘Blaak 31’.Tevens breidt zij uit op de 9e verdieping met 1.008 m² kantoorruimte. In totaal huurt Glencore Agriculture B.V. circa 7.235 m² kantoorruimte verdeeld over de 6e tot en met de 10e verdieping van het kantoorgebouw ‘Blaak 31’ gelegen aan de Blaak 31 te Rotterdam in combinatie met 32 parkeerplaatsen.

Glencore Agriculture is een wereldleider op het gebied van inkoop, bewerking, verwerking en marketing van landbouwgrondstoffen en -producten.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. behartigde de belangen van Glencore Agriculture B.V. bij onderhavige uitbreiding en verlenging. Rubens Capital Partners trad op als adviseur van de verhuurder in zijn hoedanigheid als asset en investment manager van het gebouw.

Over Rubens Capital Partners
Rubens Capital Partners is een in Amsterdam gevestigde onafhankelijke asset en investment manager met een portefeuille van ca €2,5 mld bestaande uit woningen, winkels en kantoren.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?