Circle-Fit opent binnenkort haar deuren in het centrum van Hengelo

0

Binnenkort opent Circle-Fit een nieuwe vestiging in het centrum van Hengelo. Zij hebben de ruimte aan de Enschedestraat 37 aangehuurd. Na Almelo is dit de tweede vestiging in deze regio van Circle-Fit.

De ruimte ligt in het centrum van Hengelo, aan één van de aanloopstraten naar het kernwinkelgebied, en is circa 230 m² groot. De locatie in het centrum is uitstekend bereikbaar en het NS- en busstation is op 5 minuten loopafstand. Er is voldoende openbare (betaalde) parkeergelegenheid voor de deur of in de nabij gelegen parkeergarage.

Circle-Fit is een kleinschalige, gezellige sportclub opgericht door de voormalige eigenaar van Basic Fit. Hierdoor is de nodige ervaring van deze branche in huis. ‘Een grote groep mensen voelt zich niet thuis in de massaliteit van de traditionele sportschool, maar wil wel graag fit en actief blijven of worden’ aldus de initiatiefnemer van Circle-Fit. Het realiseren van het specifieke doel van het sport lid staat centraal. In slechts 30 minuten legt de persoon twee keer per week een circuittraining af, dat van te voren volledig op het lichaam is ingesteld. De apparatuur past zich aan op de persoonlijke doelen en lichamelijke gesteldheid. De training is daardoor snel en effectief.

Boers & Lem heeft, in collegiale samenwerking met Snelder Zijlstra, de verhuur van deze ruimte namens de eigenaar mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?