Vijf nieuwe huurders in kantoorgebouw De Eendracht aan de Westblaak

0

In het eerste kwartaal van dit jaar heeft het makelaarsteam De Mik / Colliers International circa 1.135 m² kantoorruimte verhuurd in kantoorgebouw “De Eendracht” aan de Westblaak 182-232 te Rotterdam, middels 5 nieuwe huurovereenkomsten met Nexio Projects (222 m²), DigiGurus (215 m²), Capptions (215 m²), SeaFrigo (350 m²) en Energie Alliantie (131 m²). Hiermee is de gehele 7e etage en een unit op de eerste etage verhuurd.

De contracten zijn met het oog op een mogelijke herontwikkeling aangegaan voor een flexibele periode. Gebouw De Eendracht is een modern kantoorgebouw met eigen parkeergarage gelegen op een uitstekende centrum locatie naast de metro. Er zijn nog enkele kantoorruimtes voor verhuur beschikbaar.

De Mik Bedrijfshuisvesting, collegiaal met Colliers International belast met de verhuur, adviseerden gezamenlijk de verhuurder in deze transacties.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?