Jean Monnetpark 1 in Apeldoorn verkocht aan Stichting Vérian

0

Op het kantorenpark Jean Monnetpark in Apeldoorn heeft Boers & Lem namens de verkoper de kantoorruimte op nummer 1 verkocht aan Stichting Vérian.

Stichting Vérian was reeds lange tijd huurder en was daarmee al bekend met het pand. Kort nadat het kantoorpand in de verkoop kwam, kozen zij ervoor om het zelf aan te kopen. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 2.400 m². Op eigen terrein bevinden zich 44 parkeerplaatsen.

Het Jean Monnetpark is een kantorenpark met veel diversiteit aan bedrijvigheid. Door de goede ontsluitingen en gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A1 is het pand zeer goed bereikbaar.

Vérian is een betrouwbare en veelzijdige zorgverlener die actief is in de omgeving van Apeldoorn, Zwolle, Arnhem en Nijmegen. Zij hebben een frisse kijk op zorg waarbij de cliënt centraal staat. Ze leveren zorg op maat, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanwege een groeiende organisatie en de goede ligging van het pand is besloten om tot aankoop over te gaan.

Vérian wil ondernemen en het maatschappelijk karakter behouden van de zorgorganisatie die ze zijn. De medewerkers van Vérian spelen een belangrijke rol bij het onderkennen en vervullen van de behoefte van de cliënt. Naast zorg op een kwalitatief hoog niveau, zijn ook bejegening, continuïteit en aanspreekbaarheid belangrijke elementen voor de stichting. Doel is om door samenwerking tussen andere aanbieders van zorg, wonen en welzijn, een pakket te bieden waarmee de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?