GaragePark kondigt derde park in regio Rotterdam aan

0

Park op bedrijventerrein Reedijk in Heinenoord biedt 140 garageboxen

Vandaag maakt GaragePark de komst van een derde park in de regio Rotterdam bekend. Het park met maar liefst 140 garageboxen komt te staan op bedrijventerrein Reedijk in Heinenoord. Vanwege de populariteit van de parken in Hordijk en Charlois koos GaragePark voor deze derde locatie, om zo aan de grote vraag vanuit de omgeving te voldoen.

Het nieuwe park biedt een plek voor veilige opslag- en werkruimte voor (startende) zzp’ers en ondernemers in Rotterdam en omstreken. “Ik ben bijzonder verheugd om de komst van het nieuwe park bekend te maken”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Door onze twee parken in Rotterdam is de regio bekend met ons concept én kennen wij de omgeving goed. We merken dat er onder ondernemers nog steeds een grote behoefte is naar veilige opslag- en werkruimtes. Met de komst van dit nieuwe park hebben we een antwoord op de vraag vanuit deze groep.”

Ondernemend Zuid-Holland
Het bedrijventerrein Reedijk, waar het nieuwe park komt, ligt in de gemeente Hoeksche Waard. Veel ondernemers en zzp’ers uit deze gemeente werken in de dichtbevolkte regio rondom Rotterdam en Barendrecht. Voor dit woon-werkverkeer zijn de N217 en A29 veelgebruikte uitvalswegen. Bovendien loopt de A29 door de Heinenoord tunnel, de belangrijkste verbindingsweg tussen Rotterdam en de Zuid-Hollandse eilanden. Venema: “De strategisch gunstige ligging vlakbij de Heinenoord tunnel spreekt mij enorm aan. Met een goede aansluiting in verschillende richtingen is ons nieuwe park de ideale plek voor ondernemende Zuid-Hollanders. De huidige verwachting is dat de bouw van het park start in Q3 van 2020, zodat eind 2020 de boxen klaar zijn voor gebruik.”

Bezichtiging op afspraak
Met deze uitbreiding komt het totaal van GaragePark op 28 parken, verspreid over heel Nederland. Op het nieuwe park, onder de rook van Rotterdam, stelt de marktleider 140 garageboxen beschikbaar in vijf verschillende varianten. “Want elke ondernemer heeft andere voorkeuren”, aldus Venema. “Momenteel worden onze garageboxen vooral gebruikt door zzp’ers en ondernemers als veilige opslagruimte voor gereedschap, of als werkruimte voor onder andere de (creatieve) maaksector. Bovendien zien we veel magazijnen voor webshops en winkeliers op onze parken. Sommigen van hen hebben inrijmogelijkheden nodig, waar anderen een prijsvriendelijkere box op de eerste verdieping prefereren.” Om een beeld te krijgen van het nieuwe park kunnen geïnteresseerden GaragePark Rotterdam-Hordijk bezichtigen op afspraak. Venema: “Uiteraard houden we rekening met COVID-19 en nemen we veiligheidsmaatregelen voor een veilige bezichtiging. Voorlopig kan dit alleen op afspraak, zodat wij controle houden over het aantal personen. De gezondheid van bezoekers, klanten en onze medewerkers staat altijd bovenaan.”

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 2.500 garageboxen verspreid over 28 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?