Goodpack Europe neemt intrek in De Colonel Maastricht

0

Medio april 2020 mag het markante kantorencomplex ‘De Colonel’ weer een nieuwe huurder verwelkomen. Vanaf dan neemt Goodpack Europe namelijk hun intrek op de 11e verdieping van de kenmerkende toren die deel uitmaakt van het complex.

Goodpack Europe, onderdeel van een wereldwijde organisatie voor logistieke oplossingen gevestigd in Singapore, voorziet een breed scala aan bedrijfssectoren van veilige, beschermende, kostenefficiënte en milieuvriendelijke verpakkingen en supply chain-oplossingen.

De Colonel is voorzien van alle moderne faciliteiten voor hedendaags kantoorgebruik en wordt gekenmerkt door een zeer goede bereikbaarheid, dankzij de ligging aangrenzend aan Station Maastricht. Op de begane grond van De Colonel is recent het volledig vernieuwde restaurant Moments en bijbehorende vergaderfaciliteiten geopend.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Cairn Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?