Altera Vastgoed koopt ALDI in winkelcentrum “Walburg” te Zwijndrecht

0

Vastgoedbelegger Altera heeft een solitaire supermarkt in Zwijndrecht toegevoegd aan haar portefeuille. Met deze acquisitie verstevigt Altera haar food & convenience portefeuille, die onlangs nog door GRESB en BREEAM is uitgeroepen tot de meest duurzame portefeuille wereldwijd.

Verkoper Tres Invest initieerde de ontwikkeling van de nieuwe supermarkt, die door toevoeging van extra vloeroppervlakte qua omvang is aangepast aan het vernieuwde winkelconcept van ALDI, waar vers producten centraal staan. De opening van de supermarkt vond in december vorig jaar plaats. De supermarkt is ± 1.350 m² groot en is aan de buitenzijde van het overdekte winkelcentrum “Walburg” gesitueerd.

Tres Invest werd bij de verkoop commercieel bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting en juridisch door VAD Notarissen. Altera werd bij de aankoop begeleid door Kokelenberg & Ouwehand en Dentons. Het beheer van winkelcentrum Walburg berust bij Sweco Vastgoed Management.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?