Janneke Agricola naar Capital Value Taxaties

0

Per 1 april komt Janneke Agricola het team van Capital Value Taxaties versterken. Ze komt in dienst als taxateur en zal een belangrijke bijdrage leveren aan het toenemend aantal werkzaamheden op het gebied van taxaties. Janneke werkte eerder als vastgoedmanager bij de A.S. Watson Group en als assistent taxateur bij DTZ Zadelhoff.

Ruben Smulders, directeur Taxaties: ‘In deze onzekere tijd gaan onze werkzaamheden onverminderd door. Door het vele thuiswerken is het een rare periode om bij een nieuwe organisatie te starten, maar we hebben hier met Janneke goede afspraken over gemaakt. We hebben vertrouwen in de markt, in onze organisatie en in de steeds verdere opdrachtengroei op het gebied van taxaties, dus vinden het juist ook nu belangrijk te investeren in nieuwe collega’s. We wensen Janneke veel succes binnen ons (online) team.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?