DuPont gebouw op Leiden Bio Science Park opgeleverd

0

Via de livestream van Dura Vermeer is het kantoorgebouw van DuPont in Leiden officieel opgeleverd. Waar organisaties alle noodzakelijke maatregelen treffen om de veiligheid van medewerkers te waarborgen, en om verdere verspreiding van Covid-19 te beperken, vond de oplevering geheel digitaal plaats, een primeur in Nederland.

Rasmala Investment Bank (“Rasmala”) heeft nieuwbouwontwikkeling DuPont in 2019 gekocht van Dura Vermeer. Het object is gelegen op het Leiden Bio Science Park en omvat ca. 4000 m² laboratorium ruimte, ca. 2.600 m² kantoorruimte en 108 parkeerplaatsen. Het gebouw is langjarig verhuurd aan Genencor International B.V., onderdeel van het Amerikaanse chemieconcern DuPont.

Carlo Widev, Projectmanager bij Savills in Nederland, licht toe: “Ondanks deze moeilijke periode, feliciteren we onze opdrachtgever Rasmala en ontwikkelaar/bouwer Dura Vermeer met de oplevering van dit mooie project. Hopelijk laten de omstandigheden het toe dat in de nabije toekomst alsnog een feestelijk moment georganiseerd wordt, dat recht doet aan het harde werk dat door partijen is verricht.”

Rasmala Investment Bank werd bij de aankoop geadviseerd door Savills (commercieel en technisch) en DLA Piper. Savills monitorde tevens de realisatie en is aangesteld voor het beheer.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?