­­­Marieke Heilbron nieuwe directeur-bestuurder van Elan Wonen

0

Per 1 mei 2020 treedt Marieke Heilbron in dienst als de nieuwe directeur-bestuurder van Elan Wonen. Heilbron volgt Ben Pluijmers op die het afgelopen halfjaar als interim-bestuurder leiding gaf aan de woningcorporatie uit Haarlem en Heemstede.

Heilbron (44) is zeer ervaren in de wereld van woningcorporaties. Zij werkte de afgelopen vier jaar als Manager Wonen bij woningcorporatie Bo-Ex in Utrecht. Voor deze periode vervulde ze dezelfde functie bij Woningstichting Leusden. Ook was ze werkzaam bij woningcorporatie de Alliantie.

Heilbron: “Ik kijk ernaar uit om te starten bij Elan Wonen. Mijn ervaring, kennis en ideeën wil ik inzetten om samen met alle collega’s, onze huurders en partners van Elan Wonen te werken aan betaalbaar, leefbaar en duurzaam wonen in Haarlem en Heemstede.”

Christine van den Berg, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Elan Wonen: “We zijn heel blij met de komst van Marieke. Met haar ruime ervaring bij diverse woningcorporaties kan zij verder bouwen aan de mooie strategische positie van Elan Wonen die in de afgelopen jaren in Haarlem en Heemstede is opgebouwd.”

Elan Wonen is een ondernemende woningcorporatie die zo’n 7.000 woningen beheert in Haarlem en Heemstede. Elan Wonen biedt betaalbare woningen voor mensen die in aanmerking komen voor een sociale huurwoning, want Elan Wonen vindt dat iedereen recht heeft op een fatsoenlijke woning.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?