Hoogwaardig distributiecentrum opgeleverd op Borchwerf II in Roosendaal

0

Op bedrijventerrein Borchwerf II in Roosendaal werd 4 maart jl. feestelijk de oplevering gevierd van het distributiecentrum aan De Ruif 3.
Eigenaar CBRE Global Investors ontving de symbolische sleutel uit handen van ontwikkelaar Damsteen Vastgoed B.V. Savills en De Lobel & Partners zijn aangesteld als verhuurmakelaar.

De Ruif 3 is een hoogwaardige logistieke ontwikkeling van circa 32.000 m², waarbij deelverhuur mogelijk is vanaf 15.000 m². Het distributiecentrum is gerealiseerd volgens de BREEAM-methodiek en heeft een ‘Very Good’ certificaat. De Ruif 3 is het enige hoogwaardige distributiecentrum in Roosendaal met meer dan 30.000 m² vloeroppervlak, dat per direct beschikbaar is.

Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, licht toe: “Dit state-of-the-art distributiecentrum ligt op een zeer strategische locatie in Nederland. Zo maakt Roosendaal deel uit van de logistieke hotspot West-Brabant welke in 2017 en 2018 is verkozen tot ‘Logistieke Hotspot’ van Nederland. Redenen daarvoor zijn de centrale ligging van Roosendaal binnen de BeNeLux, tussen de Randstad en de ‘Vlaamse Ruit’, en de nabijheid van de havens van Moerdijk, Rotterdam en Antwerpen.”

De Ruif 3 is per direct beschikbaar voor de verhuur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?