Heembouw start bouw van een nieuwe Plieger toonzaal in Amstelveen

0

Op bedrijventerrein De Loeten, centraal gelegen in Amstelveen, start Heembouw op 6 april met de bouw van een nieuwe Plieger toonzaal.

Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Heembouw realiseerde in 2019 een nieuw regionaal distributiecentrum voor Plieger in Amstelveen, naar een ontwerp van Heembouw Architecten. De toonzaal wordt direct naast dit distributiecentrum gebouwd. Dit wordt de 19e Plieger toonzaal in Nederland, waar consumenten uit de regio groot Amsterdam een bezoek kunnen brengen om zich te laten adviseren en vooral inspireren voor hun nieuwe badkamer.

“Juist in deze tijd is het goed om te blijven investeren op de juiste plekken. Met deze toonzaal kunnen we onze klanten nog beter ons assortiment laten ervaren.”
Koert Huisman, algemeen directeur Plieger B.V.

Net als het regionaal distributiecentrum, is ook de nieuwe toonzaal ontworpen door Heembouw Architecten, wat zorgt voor een mooie aansluiting. Het is als eerste toonzaal ontworpen volgens de vernieuwde uitstraling van de Plieger toonzalen en doet zijn naam eer aan door de mooie grote glasvlakken in de gevel, wat als etalage fungeert voor het nieuwste Plieger assortiment.

Heembouw levert de nieuwe toonzaal voor Plieger in augustus 2020 op.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?