Caroline van Slooten als partner toegetreden bij Sectie5

0

Caroline van Slooten is tot partner benoemd bij Sectie5. Tevens heeft zij zitting genomen in de directie van Sectie5 Management.

Caroline heeft meer dan 20 jaar ervaring als juriste in het vastgoed. Zij begon haar carrière als vastgoed advocaat bij Dentons Boekel, waarna zij werkzaam was als legal manager en head of legal bij Redevco. In haar huidige rol bij Sectie5 is zij verantwoordelijk voor investment management en legal affairs.

Sectie5 is zeer verheugd met de toetreding. ‘Caroline is van grote toegevoegde waarde voor Sectie5, met een buitengewone inzet, kennis en praktische ervaring. Ze is een onmisbare schakel geworden in de realisatie van de ambities van Sectie5,’ aldus Bart Bearda Bakker en Jeroen van Valen, oprichters van Sectie5.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?