BijBosshardt start nieuwe locatie in Maastricht

0

Op korte termijn zal BijBosshardt haar intrek gaan nemen in de ruimte gelegen aan de Adelbert van Scharnlaan D5 in Maastricht.

BijBosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt, waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. De activiteiten die door BijBosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.

Tevens zal er op kleine schaal verkoop van tweedehands- en vintage kleding/artikelen gaan plaatsvinden. Het object is gelegen nabij een kruispunt waar diverse winkels en horecagelegenheden zijn gevestigd. Op circa 5 minuten loopafstand is een Albert Heijn supermarkt gelegen en het Winkelcentrum De Leim met vestigingen van onder andere Hema, Big Bazar, Zeeman, Plus Supermarkt en Primera.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?