Bas Kamperman versterkt Valuation team van Savills

0

Per 1 april treedt Bas Kamperman in dienst bij vastgoedadviseur Savills als Associate Director binnen de Valuation afdeling. In zijn nieuwe functie gaat Bas zich richten op taxaties voor Nederlandse fondsen en cross-border taxaties.

De afgelopen 13 jaar heeft Bas in diverse posities vastgoedervaring opgedaan bij Cushman & Wakefield. Hij is zijn carrière gestart als researcher en heeft kort daarna de overstap gemaakt naar het taxeren van commercieel vastgoed, waaronder kantoren, logistiek en retail, voor zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers. In zijn meest recente rol was Bas eindverantwoordelijk voor diverse grote accounts.

Martijn Onderstal, Head of Valuation bij Savills, zegt: “Door zijn brede internationale vastgoedervaring en zijn specialisme in fondsentaxaties is Bas de perfecte toevoeging aan ons team. Bas staat in de markt bekend als een betrouwbare taxateur met een gedegen vastgoedkennis. Ik ben daarom erg verheugd dat hij zijn kennis en expertise bij Savills kan inzetten om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en zich daarnaast zal inzetten om onze junior taxateurs te begeleiden in hun opleiding tot Register-Taxateur.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?