Ricoh Nederland B.V. (onder)verhuurt laatste kantoorruimten van gebouw Belvedère in ‘s-Hertogenbosch

0

Ricoh Nederland B.V. heeft twee (onder)huurovereenkomsten gesloten voor in totaal circa 1.831 m² van kantoorgebouw Belvedère gelegen aan de Magistratenlaan 16-18 te ’s-Hertogenbosch. De (onder)huurders zijn Welten Holding B.V. en Ventum Loyalty Group B.V. Door de recente (onder)huurovereenkomsten is het kantoorgebouw volledig verhuurd.

Het gebouw Belvedère is circa 10.000 m² v.v.o. groot, verdeeld over 11 bouwlagen en is gelegen op een zeer markante zichtlocatie in het Paleiskwartier te ’s-Hertogenbosch. Het gehele gebouw heeft een hoogwaardige afwerking.

Bij deze transacties werd Ricoh Nederland B.V. geadviseerd door JLL. CBRE vertegenwoordigde de belangen van Ventum Loyalty Group B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?