Soulve Innovations huurt ca. 1.115 m² aan de Newtonlaan 115 te Utrecht

0

Met ingang van 1 juni 2020 huurt Soulve Innocations ca. 1.115 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Newtonlaan 115, beter bekend als ”Zen Building”.

Soulve Innovations zet zich al bijna 10 jaar in voor consumeerbare zorg. Dit betekent dat zorg eenvoudig tot je te nemen is, voor patiënt, zorgverlener en manager.

Zen Building zal dit jaar door eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V. aan de buitenzijde een nieuwe uitstraling krijgen. Hierbij zal er aan de voorzijde een groene en moderne fietsenstalling voor onder andere elektrische fietsen gerealiseerd gaan worden. Deze fietsenstalling zal vervolgens als een geheel doorlopen in het nieuw te realiseren terras aan de zijkant van het kantoorgebouw. Dit ter promotie van duurzaam ondernemen waarbij de fiets als vervoersmiddel centraal wordt gesteld en het terras als ontmoettingsplek voor huurders zal dienen ter bevordering van kennisuitwisseling en samenwerking. Binnen het gebouw is nog circa 1.900 m² beschikbaar voor verhuur.

Bij deze transactie heeft BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands B.V. de verhuurder geadviseerd als asset manager en trad A&M op als verhurend makelaar.

De verhuur van de Newtonlaan 115 wordt collegiaal uitgevoerd door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting en Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?