Heimstaden stelt Eddo Rats aan als country manager in Nederland

0

Heimstaden stelt Eddo Rats (49) aan als nieuwe country manager in Nederland. Vanaf 1 juli gaat hij aan de slag als managing director van Heimstaden Nederland.

Rats heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Nederlandse vastgoed- en hospitalitysectoren. Hij werkte meer dan tien jaar bij Vesteda Investment Management, onder andere als director of property management & innovation. Ook was hij bijna vier jaar managing director bij de Nederlandse hotelketen Bastion Hotels. De afgelopen drie jaar werkte hij als regional director in Amsterdam en Almere voor woningcorporatie de Alliantie.

Dienstverlening in huis halen
Heimstaden zette in 2018 voor het eerst voet aan Nederlandse grond met de acquisitie ruim 10.000 woningen. De van oorsprong Scandinavische woningverhuurder gaat het merendeel van die woningen in de komende tijd zelf verhuren en beheren, en opent daarvoor . In aanvulling op zijn bestaande kantoor in Amsterdam, opent het de komende maanden kantoren in , Eindhoven, Arnhem en Heerlen.

Rats zal zich allereerst bezighouden met het succesvol afronden van het in huis halen van beheer, administratie en dienstverlening aan Heimstadens klanten. Dat wordt nu voor grootste deel nog gedaan door externe beheerders.

Vriendelijk woonklimaat
“Heimstaden is nu al een van Europa’s grootste woningverhuurders, met een langetermijnvisie op het creëren van een vriendelijk woonklimaat voor al zijn huurders,” zegt Rats. “Heimstaden heeft de ambitie een hoge tevredenheid onder zowel klanten en medewerkers te realiseren. Een doelstelling waar ik volledig achtersta en ik kijk er naar uit om daaraan bij te dragen.”

“Met Eddo voegen we een ervaren en waardengedreven lid toe aan het Heimstaden-team,” zegt Patrik Hall, CEO van Heimstaden. “In alle landen waar we actief zijn hebben we een sterk lokaal managementteam, en Eddo heeft de ervaring om Heimstaden Nederland door deze belangrijke fase te leiden. Waar ik vooral blij om ben is dat onze cultuur en onze visie op een vriendelijk woonklimaat voor hem de doorslaggevende factor waren om de overstap naar Heimstaden te maken. Ik kijk er naar uit om samen met Eddo de organisatie verder te ontwikkelen.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?