Tuincentrum Leurs opent logistiek centrum en realiseert pick-up point

0

Hiertoe werd in juni 2019 het logistiek complex met kantoren aan de Nijmeegseweg 38a te Venlo aangekocht.

Het complex is gelegen naast Bauhaus en in het zicht van de Nijmeegseweg. Het complex heeft een oppervlakte van ca. 7.800 m² en bestaat uit twee hallen met een totale grootte van ca. 7.100 m² en ca. 700 m² kantoorruimte. Het geheel is gelegen op een perceel van 15.194 m².

Tot voor kort was het verkochte in gebruik bij Jan Krediet als expeditie- en opslagruimte. Op 28 februari 2020 is de eigendom overgedragen aan Leurs, die het gekochte zal gaan gebruiken als logistiek centrum en pick-up point voor haar tuincentrum.

Het tuincentrum uit Venlo geldt als een voortrekker in de branche en is in de wijde omtrek bekend dankzij haar jaarlijkse kerstshows.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?