‘Berlage Office’ te Den Haag volledig verhuurd

0

Huurder Boom Uitgevers Den Haag B.V. heeft met Redevco Nederland B.V. een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de huur van totaal circa 608 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het monumentale gebouw ‘Berlage Office’ te Den Haag.

‘Berlage Office’ is van origine een pand van het voormalige modehuis Meddens, dat in 1914 opdracht heeft gegeven aan architect H.P. Berlage om een winkelgebouw te realiseren tegenover het Binnenhof. Later is het object herontwikkeld naar een winkelruimte gelegen op de begane grond en moderne kantoorruimte op de bovengelegen verdiepingen.

Boom is een modern uitgeversbedrijf met gerenommeerde publicaties waarin cultuur, educatie, wetenschap en professie een leidende rol spelen.

Met de komst van de nieuwe huurder Boom Uitgevers Den Haag B.V. is het gebouw nu volledig verhuurd.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens Redevco Nederland B.V.. Boom Uitgevers Den Haag B.V. is bijgestaan door Nadorp Bedrijfsmakelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?