Rijksvastgoedbedrijf koopt kantoorgebouw in Amsterdam

0

Het Rijksvastgoedbedrijf koopt het kantoorgebouw aan de Gatwickstraat 1 in Amsterdam voor 38 miljoen euro. Het pand heeft circa 16.243 m² bruto vloeroppervlakte en telt 228 parkeerplaatsen. Het Rijksvastgoedbedrijf gaat de locatie hoogwaardig herontwikkelen.

Duurzame herontwikkeling
Het object is nog tot 1 oktober 2020 verhuurd. Hierna gaat het Rijksvastgoedbedrijf de locatie hoogwaardige herontwikkeling en zal het gerenoveerde kantoor dienst doen als nieuw rijkskantoor. De aankoop past in het beleid van het Rijksvastgoedbedrijf om meer gebouwen in eigendom te hebben en minder te huren en om onze gebouwen te verduurzamen. Ook willen we onze portefeuille (gebouwen groter dan 10.000 m²) verplaatsen naar strategische locaties. Zo realiseren wij economische en maatschappelijke meerwaarde.

De verkopende partij is MN, namens eigenaar PME. Savills heeft de verkopende partij MN hierbij geadviseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?