Guido Kerckhoffs neemt afscheid van Woonpunt

0

In goed overleg met de raad van commissarissen neemt bestuurder Guido Kerckhoffs per 1 mei afscheid van Woonpunt. Dat gebeurt vanwege fundamentele verschillen van inzicht over de aansturing van de organisatie. De raad van commissarissen stelt op korte termijn een interim-bestuurder aan en buigt zich over de invulling van het bestuur.

Voorzitter van de raad van commissarissen, de heer Henny Egberink, is Guido Kerckhoffs erkentelijk voor zijn bijdrage aan Woonpunt: “Woonpunt staat er dankzij de inspanningen van Guido financieel weer goed voor. Er is een heldere toekomstvisie, het transitieproces is nagenoeg afgerond en de organisatie is slagvaardiger en kan weer investeren in de toekomst.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?