Savills adviseert Vistra bij huisvesting in Amsterdam

0

ACT heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst afgesloten met verhuurder Atrium Centre Building voor 5.700 m² kantoorruimte plus parkeerplaatsen in kantoorgebouw Atrium aan de Zuidas in Amsterdam.

ACT zal ergens vanaf begin 4de kwartaal van dit jaar haar kantoor aan de Gustav Mahlerlaan (kantoorgebouw 1000Mahler) verruilen voor het Atrium en operationeel zijn op de nieuwe locatie. De huidige locatie 1000Mahler houdt ACT de komende jaren aan om flexibel te blijven en toekomstige groei op te kunnen vangen. De ruimte (1.400 m² op 1 verdieping) wordt momenteel te huur aangeboden voor enkele jaren.

ACT is in 2009 opgericht als handelshuis en market maker in environmental products zoals CO2-emissierechten en groencertificaten. Het bedrijf is daarbij de verbindende schakel tussen kopers en verkopers van deze verhandelbare producten. De groei die ACT de afgelopen tien jaar heeft doorgemaakt is explosief. Inmiddels handelt de onderneming in
circa 40 producten op een groot aantal markten in Europa, Azië en de VS met meer dan 150 werknemers.

Vertrekkend huurder is in deze transactie geadviseerd door Savills. Solved begeleidde ACT bij het opstellen van haar programma van eisen, inventariseren van huisvestingsalternatieven en commerciële (huurcontract)onderhandelingen.

Het Atrium was een van de eerste gebouwen aan de Amsterdamse Zuidas, oorspronkelijk gebouwd in 1976, en wordt gezien als een van de meest prestigieuze kantoorgebouwen in Nederland.

De eigenaar van het Atrium, Amundi Real Estate, werd geadviseerd door L’Etoile Properties.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?