David Groenteman treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

David gaat zich bij Spring Real Estate bezighouden met het uitbouwen en professionaliseren van het Lead Generation Platform.

Al sinds de oprichting in 2011 maakt Spring Real Estate gebruik van een eigen inhouse sales team. Het sales team vormt nog altijd de hoeksteen van de acquisitie en lead generation van Spring, maar dat is sinds afgelopen jaar uitgebreid met een online lead platform. De volgende stap zal zijn om beide te integreren en een volledig automated lead generation platform te ontwikkelen.

David heeft zijn Bachelors Degree Marketing & Communication afgerond aan The New School for Information Services. Na het behalen van zijn diploma heeft hij verschillende commerciële functies in de financiële- en IT-sector gehad voordat hij bij Spring Real Estate aan de slag ging.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?