Regus breidt uit naar Haarlem

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkoplossingen, opent medio mei zijn eerste vestiging in Haarlem. De locatie bevindt zich in het groene Haarlemmerhoutkwartier. Met deze aanstaande opening staat de teller van het aantal Regus-kantoren in Nederland op 92.

Het flexkantoor komt in het oude Rabobank-pand op de Dreef 40 en bestaat uit 2.103 m² aan kantoor- en vergaderruimtes. Het gebouw beschikt over een dakterras en parkeergarage, ligt op wandelafstand van de binnenstad en het Park Haarlemmerhout, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Annelou de Groot, Development Director IWG, zegt over de nieuwste Regus-locatie: “Haarlem profiteert van de groeiende economie in de metropoolregio. De stad kent een recordgroei en het aantal banen blijft stijgen. Mede hierdoor heeft Regus ervoor gekozen om een vestiging te openen in deze mooie stad. Het pand ligt op een strategische locatie en wordt daarnaast grondig gerenoveerd. De perfecte locatie dus voor het debuut van Regus in Haarlem.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?