BOEi trekt Monique Korting aan als hoofd beheer onderhoud en verhuur

0

BOEi heeft Monique Korting per 1 maart 2020 aangesteld als Hoofd van de afdeling Beheer, Onderhoud en Verhuur en Lid van het MT van BOEi. Zij komt over van Bouwfonds IM, waar ze verantwoordelijk was voor het aansturen van de asset management afdeling van de gehele winkel- en kantorenportefeuille.

Korting brengt ruim 20 jaar ervaring bij diverse vastgoedorganisaties met zich mee. In haar rol bij BOEi wordt ze verantwoordelijk voor de verhuur, het beheer en het onderhoud van ca. 100 objecten; van herbestemde fabrieken tot watertorens, van kerken tot boerderijen. Daarnaast ondersteunt en adviseert haar afdeling 30 ontwikkelingsmanagers met betrekking tot beheer, onderhoud en verhuur van locaties teneinde een efficiënte en klantvriendelijke herbestemming te verwezenlijken.

Monique Korting: “In deze functie vind ik een ideale combinatie van maatschappelijk belang, aansprekende gebouwen, creatieve processen en leidinggeven. Ik volg BOEi al een tijdje via social media en ik heb bewondering voor de herstemming van deze bijzondere gebouwen die door BOEi worden geïnitieerd en en lees met veel interesse de verhalen over de historie van de gebouwen. Ik lever graag mijn bijdrage aan deze mooie organisatie door het inzetten van mijn kennis en ervaring die ik bij diverse commerciële vastgoedbedrijven heb opgedaan.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?