Amac opent flagshipstore in Post Utrecht

0

Post Utrecht volledig verhuurd.

Amac opent eind april een flagshipstore in Post Utrecht. Ed Bindels, CEO van Apple Premium Reseller Amac, tekende onlangs de huurovereenkomst met verhuurder a.s.r. real estate voor de laatste retail-unit aan de Oudegracht. Daarmee is Post Utrecht volledig verhuurd. De komende maanden openen de andere retailers en de bibliotheek hun deuren. Het voormalige postkantoor in de binnenstad van Utrecht wordt zo stapsgewijs weer toegankelijk voor het publiek.

De nieuwe winkel van Amac in Post Utrecht aan de Oudegracht heeft een oppervlakte van 250 vierkante meter, beschikt over een reparatie-afdeling en biedt klanten onder meer de mogelijkheid om gebruik te maken van een trainingsruimte.

“Deze flagshipstore is dé plek voor inwoners van Utrecht om hun Apple-apparaten aan te schaffen of te laten repareren”, vertelt CEO van Amac Ed Bindels. “Ik heb net als veel Utrechters mooie herinneringen aan Post Utrecht, het prachtige gebouw past perfect bij Amac. De nieuwe winkel krijgt vijf meter hoge plafonds en komt op de hoek waar vroeger de pinautomaten zaten. Een toplocatie!”

Interieur winkel volgens de laatste standaard van Apple
Apple zelf is verantwoordelijk voor het interieur van de Amac-winkels in Nederland. Bindels: “Apple ontwerpt de winkels voor Apple Premium Resellers in het Californische Cupertino. De nieuwe winkel in Post Utrecht wordt geheel ingericht volgens de laatste standaard.”

Post Utrecht
Post Utrecht ligt in het hart van de binnenstad en heeft een bijzondere transformatie ondergaan. Het voormalige postkantoor is een aantal jaar niet toegankelijk geweest voor het publiek, maar heeft nu een nieuwe multifunctionele bestemming gekregen. Bewoners en bezoekers van Utrecht kunnen hier binnenkort genieten van verse producten, winkelen bij diverse retailers en ontsnappen aan de hectiek van de stad in de bibliotheek of de koffie lounge.
Albert Heijn aan de Potterstraat opende half februari. Op 13 maart volgen Bibliotheek Neude en de fietsenstalling. De komende maanden opgevolgd door de opening van Bever, Broese Boekverkopers en Søstrene Grene. Om dit aanbod zo goed mogelijk toegankelijk te maken, heeft het gebouw verschillende ingangen gekregen aan de Oudegracht, de Potterstraat en de Neude.

Betrokken partijen
De transformatie van het voormalige postkantoor aan de Neude naar Post Utrecht is een project van a.s.r. real estate en is herontwikkeld in samenwerking met ontwikkelaar MRP Development, FiMek Estate voor het projectmanagement, Rijnboutt architecten en aannemer Burgland Bouw.

Over Amac
Amac is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. De onderneming werd in 2005 opgericht door Ed Bindels met aanvankelijk één filiaal op de Utrechtse Mariaplaats. Bindels heeft Amac sindsdien weten uit te bouwen tot een premiumketen met inmiddels 50 vestigingen in het hele land, een zeer succesvolle webshop en Amac Pro voor zakelijke klanten en onderwijs. Sinds 2017 is Amac marktleider als grootste Apple Premium Reseller van Nederland, met een compleet aanbod aan Apple-producten en accessoires voor de Mac, iPad, iPhone en Apple Watch. Daarnaast levert het bedrijf nog andere diensten aan Apple-gebruikers, waaronder een reparatieservice en iMember voor persoonlijke ondersteuning en producttrainingen. Amac verwacht in 2020 een omzet van 180 miljoen euro.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?