Terminal M tekent contracten met twee nieuwe huurders

0

Terminal M, voorheen winkelcentrum Meerhoven, heeft twee nieuwe huurders bijgetekend. VMG Makelaars en Finance Point bestrijken samen een pand van honderd vierkante meter. De ondernemers hebben een huurovereenkomst van vijf jaar getekend.

Barbara Ploeger van Propertize, het bedrijf dat eigenaar is van Terminal M, is blij met de komst van de nieuwe ondernemers: “Het aanbod van dagelijkse voorzieningen is zeer sterk door de mix van supermarkten in combinatie met onder andere een drogist, bakker en slijterij. Met de toevoegingen in dienstverlening, nu concreet in de hoek van tandzorg, makelaardij en financiële dienstverlening, ontstaat er een nog aantrekkelijker winkelcentrum.”

Kennis van de regio
VMG Makelaars en Finance Point, die op 1 april hun deuren openen, werken al sinds negen jaar nauw samen. Financiën vormen namelijk een belangrijk onderdeel binnen het koop- en verkoopproces van een woning. Hiervoor deelden zij al een pand aan de Strijpsestraat in Eindhoven. De expertise van VMG Makelaars ligt al twintig jaar op de regionale woningmarkt. “Meerhoven is een op zichzelf staand gebied in de regio”, vertelt Fouad el Yazidi, directeur VMG Makelaars. “De wijk is enorm in opkomst. Dat in combinatie de mooie ontwikkelingen van Terminal M was voor ons een uitgelezen kans ons hier als eerste makelaar te vestigen.”

VMG Makelaars heeft naast deze nieuwe vestiging ook een winkel in Waalre en Tilburg. Finance Point opereert landelijk met vestigingen in Zwijndrecht, Den Haag, Bergen op Zoom en Eindhoven, een onafhankelijk kantoor met een aanbod van ruim tachtig geldverstrekkers en verzekeraars. EL Yazidi: “Ondanks het internettijdperk waarin we leven vinden we persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Bezoekers van Terminal M kunnen straks vrijblijvend en laagdrempelig binnenwandelen voor vragen en advies.”

Over Terminal M
Winkelgebied Terminal M, voorheen winkelcentrum Meerhoven, is gelegen in de Eindhovense wijk Meerhoven. Het gebied huisvest winkels, retailconcepten en horeca. Daarnaast is er een parkeergarage aanwezig met 570 plekken, waarvan 150 gereserveerd voor park & fly naar Eindhoven Airport. De komende periode wordt Terminal M herontwikkeld tot de ontmoetingsplek van Meerhoven, waar het fijn is om te verblijven en te ontspannen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?