Altera voegt daghoreca en dienstverlener toe aan wijkwinkelcentrum Bieshof te Dordrecht

0

Vastgoedbelegger Altera verhuurt winkelruimte aan brasserie El Bonito (212 m²) en aan dienstverlener De Hypotheekshop (106 m²) waardoor het convenience centrum bijna volledig is verhuurd. De opening van beide units zal in mei plaatsvinden.

Wijkwinkelcentrum Bieshof in de wijk Stadspolder in Dordrecht is een sterk winkelcentrum (9.040 m² / 37 units) met twee supermarkten, een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede diverse dienstverleners. De toevoeging van de kwalitatief hoogwaardige brasserie zal de verblijfsduur en het verblijfsklimaat sterk verbeteren.

Bij deze verhuurtransacties werd Altera geadviseerd door Blok Makelaardij.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?