Joost van Bergeijk treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Joost van Bergeijk.

Joost treedt fulltime in dienst als Trainee Valuations. Hij gaat het Spring Valuations Team ondersteunen bij het uitwerken en voorbereiden van taxaties. Daarnaast zal hij binnen de organisatie worden opgeleid tot register taxateur.

Het eerste kwartaal van 2020 verwelkomt Spring Real Estate vijf trainees voor haar Trainee programma. Tijdens het traineejaar zullen de trainees intern en extern worden opgeleid in onder andere vastgoedrecht, commercie, vastgoedrekenen, big data en techniek.

Joost was al parttime werkzaam bij het Valuations Team van Spring Real Estate. Na het afronden van zijn bachelor Geografie, Planologie & Milieu aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft hij de master Real Estate Studies behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?