Angelo Gordon, CAIRN & NEOO kopen de iconische ‘Beursgallery’ in Rotterdam

0

Een fonds dat door Angelo Gordon wordt beheerd heeft recentelijk de Beursgallery in Rotterdam, ook wel bekend als het voormalige Hudson’s Bay gebouw, gekocht. Angelo Gordon koopt het gebouw in een Joint-Venture met haar lokale partners, asset en investment manager Cairn Real Estate en ontwikkelaar NEOO, gezamenlijk zullen zij dit iconische gebouw in het hart van Rotterdam herontwikkelen.

De Beursgallery bestaat uit 5 bouwlagen met een totale oppervlakte van ca. 30.000 m². Het gebouw ligt in het kernwinkelgebied van de Rotterdamse binnenstad aan de Hoogstraat op de kop van de Koopgoot op de locatie met de grootste passantenstroom. Een groot deel van het complex werd gehuurd door warenhuis Hudson’s Bay. Zij hebben het pand in februari 2020 verlaten. De nieuwe eigenaars zijn voornemens het gebouw te transformeren van een warenhuis tot een aantrekkelijk multifunctioneel gebouw.

Marcel Hertig, Vice President bij Angelo Gordon: “Wij zijn zeer verheugd met de aankoop van dit unieke gebouw op een perfecte locatie in het hart van Rotterdam. Wij zijn voornemens het complex op relatief korte termijn te transformeren tot een bruisende locatie. Zowel AG als onze bestaande partner CAIRN hebben ervaring met soortgelijke transformaties daarnaast heeft onze nieuwe partner NEOO veel lokale ontwikkelexpertise. Wij kijken uit naar de samenwerking met onze ontwikkelpartners en de stad Rotterdam.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?