Bas van Esterik versterkt MidCap-Investments team van JLL

0

Per 2 maart heeft JLL zijn MidCap team verder uitgebreid met Bas van Esterik. Bas van Esterik is hiervoor werkzaam geweest als asset manager bij Merin waar hij verantwoordelijk was voor regio Oost Nederland.

Afgelopen november bracht JLL nog een onderzoek uit waaruit blijkt dat steeds meer vastgoedbeleggers de MidCap-beleggingsmarkt ontdekken. MidCap is een zeer stabiel marktsegment dat van oudsher wordt gedomineerd door lokale vastgoedbeleggers. Door de aanhoudende concurrentiestrijd in het topsegment ontdekken ook grotere investeerders en buitenlandse beleggers MidCap als aantrekkelijk alternatief.

Met de komst van Bas groeit het MidCap team tot 7 medewerkers. JLL is een jaar geleden gestart met dit team om specifieke kennis aan haar dienstverlening te kunnen toevoegen. Bas wordt onderdeel van het dedicated team dat individuele MidCap beleggingstransacties begeleidt voor zowel regionale, nationale als internationale klanten.

Siep van Lent, Mid Captain bij JLL Nederland: “Met de komst van Bas kunnen wij onze klanten in Midden-Oost Nederland nu beter bedienen met ons specialistisch advies die onze klanten verdienen’’. De groei is een direct gevolg van de toenemende vraag naar vastgoedadvies in deze regio’’.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?