Savills maakt promoties 2020 bekend

0

Clive Pritchard, Head of Country bij Savills in Nederland: “Als ik terugkijk op het afgelopen jaar dan wordt wederom bevestigd dat we de juiste koers varen. We hebben aan vele toonaangevende projecten gewerkt en actief bijgedragen aan de groei van de business van onze opdrachtgevers. Dit succes heeft er tevens toe geleid dat ons team én ons kantoor in Amsterdam en Utrecht is uitgebreid. Niet alleen qua omvang zijn we gegroeid, ook heb ik collega’s boven zichzelf zien uitstijgen; ik ben dan ook zeer verheugd de promoties voor 2020 bekend te maken.”

Naar Director

 • Philippine Bogaardt
 • Ed Bouterse
 • Douglas van Oers

Naar Associate Director

 • Carlo Widev
 • Ronald Koemans
 • Charlotte Harmsen

Naar Associate

 • Femke Boon
 • Joost Brandjes
 • Yvonne van Sprang
 • Jaimy Rengers
 • Fernando Peralta
 • Fabian Penninkhof
 • Janine de Ruiter

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?