Newomij Vastgoed per 1 maart lid Vastgoedmanagement Nederland

0

Naast Newomij VvE Beheer is Newomij Vastgoed ook lid geworden van VGM NL dé belangenbehartiger voor Vastgoed- en VvE Managers in Nederland.

Ilse Kaandorp, directeur VGM NL: “Wij zijn verheugd dat na Newomij VvE Beheer ook Newomij Vastgoed, als vastgoedmanagementorganisatie die de vastgoedportefeuille managet van één van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland, zich aansluit bij VGM NL.”

Met dit lidmaatschap bundelt Newomij haar krachten met een vooraanstaande kennisorganisatie en blijven ze bovenop de ontwikkelingen zitten in de vastgoedbranche.

“De Transactiedatabase van VGM NL biedt ons vele voordelen waaronder actuele en waardevolle marktinformatie om goed onderbouwde beslissingen te kunnen nemen ten behoeve van een verantwoorde exploitatie van onze woningportefeuille.”, aldus Remco van de Wetering, Manager Verhuur & Exploitatie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?