Certitudo Capital contracteert nieuwe huurders voor Winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel

0

Certitudo Capital sluit langjarige huurcontracten met zowel Mitra als Francis Mode in winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel. Voor Mitra is dit het eerste filiaal in Capelle aan den IJssel, het betreft een winkel van 140 m². In december verhuurde Certitudo Capital een unit aan Francis Mode, een kledingzaak voor dames-, heren- en kindermode met vestigingen in Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Oss. Naast deze nieuwe huurders heeft Certitudo Capital ook diverse huurcontracten langjarig verlengd, met o.a. Boom Tweewielers en Faunaland. Tagzout Delicatessen gaat haar winkel uitbreiden naar 300 m² en Lidl opende eind 2019 haar volledig verbouwde winkel. Met de komst van Mitra en Francis Mode en de uitbreiding van Tagzout Delicatessen kent winkelcentrum De Terp geen leegstand.

Ook investeert de eigenaar in verbetering van de uitstraling van het centrum, zo ondergaat het centrum momenteel een opfrisbeurt, waarbij ook de signing en look and feel zullen worden aangepakt.

Winkelcentrum De Terp is een complementair en toekomstbestendig wijkwinkelcentrum bestaande uit drie supermarkten: Albert Heijn, Dirk van den Broek en Lidl, aangevuld met landelijke en regionale formules met een focus op dagelijkse aankopen. Gunstig gelegen in de wijk Oostgaarde met ondergelegen parkeergarage.

iRetail, onderdeel van Certitudo Capital, verzorgt het asset management en de verhuur van de gehele retail portefeuille van Certitudo Capital, waaronder ook dit winkelcentrum.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?