Altera roept vb&t Vastgoedmanagement uit tot Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2019

0

Jaarlijks beoordeelt Altera haar vastgoedmanagers op technische, commerciële en administratieve onderdelen. Ook de resultaten van het jaarlijkse huurderstevredenheidsonderzoek worden hierin meegewogen. Altera heeft vb&t Vastgoedmanagement gekozen als beste “Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2019”.

Niels van Wonderen, Head of Asset Management Residential van Altera: “Wij feliciteren vb&t van harte met het behaalde resultaat. Onze vastgoedmanagers zijn een belangrijke schakel in het contact met onze huurders en vb&t laat zien hier op een goede wijze aandacht aan te besteden.”

Eric Prevoo, directeur van vb&t Vastgoedmanagement: “Dit is een mooie waardering voor de gezamenlijke inzet en het onderlinge vertrouwen als basis om de doelstellingen te bereiken en sluit aan bij de ambitie van vb&t om voorop te lopen in de vastgoeddienstverlening. Innovatie in de gehele keten van vastgoedeigenaar tot huurder is hiervoor een belangrijke voorwaarde. Hiervoor investeert vb&t continu in nieuwe technologie, automatisering én haar medewerkers. Dit resultaat geeft ons het vertrouwen dat we de juiste stappen zetten.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?