Lifetex Industry opent eerste kantoor Europa in Amsterdam

0

In het eerste kwartaal van 2020 komt het textielbedrijf Lifetex Industry Holding B.V. naar de Amsterdamse Houthavens. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 400 m² showroom en kantoorruimte in het gebouw ‘MOERMANSK400’ gelegen aan de Moermanskkade.

Lifetex Industry, een dochteronderneming van Shanghai Sunwin Industry, is een import- en exportbedrijf en een belangrijke leverancier van huishoudtextiel, kleding en accessoires. Zij leveren aan gerenommeerde merken, retailers en e-commerce bedrijven in Europa en de Verenigde Staten. De Chinese multinational heeft kantoren in onder andere Shangahi, New York en Zuid-Afrika.

Het duurzame pand is vorig jaar opgeleverd door eigenaar G&S Vastgoed. De hoge plafonds, het uitzicht en de andere gebruikers in het gebied waren doorslaggevend voor Lifetex Industry. Het bedrijf vestigt hier haar eerste kantoor in Europa. Met de komst van Lifetex Industry komt er weer een grote speler in de textielsector naar Houthavens. Op dit bedrijventerrein, ook wel de hub voor creatieve bedrijven, zijn meerdere mode- en textielbedrijven gevestigd.

Jessie Liu, Office Manager bij Lifetex Industry: “Het is een fantastische locatie met prachtig uitzicht en interessante mensen. We kijken uit naar onze start in Amsterdam”.

Colliers International adviseerde Lifetex Industry bij de aanhuur. JLL adviseerde G&S Vastgoed in samenwerking met VGE en C&W.

Bron.

Share.

Comments are closed.