Karel Hienekamp en Ronald Nuijt naar Spring MidCap Investments

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Karel Hienekamp en Ronald Nuijt.

Karel en Ronald treden in dienst als adviseur bij het MidCap Investments Team van Spring Real Estate. Het team staat onder leiding van Bart Mittendorff en richt zich op beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt tot circa tien miljoen euro. Het MidCap Investments Team zal de komende tijd verder uitgebreid worden tot een team van vijf adviseurs.

Karel was voorheen werkzaam bij Beleggingspanden.nl, het grootste online transactie platform voor vastgoedbeleggingen in Nederland. Beleggingspanden.nl heeft een groot en nationaal bereik met een netwerk van 100.000 investeerders, waarvan 42.000 geabonneerd zijn op hun wekelijkse nieuwsbrief. Ronald maakt de overstap van Spring Capital Markets naar MidCap Investments.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?