Amsterdamse high street portefeuille verkocht aan Metroprop

0

Tristan Capital Partners en Timeless Investments hebben in Amsterdam drie panden verkocht aan Metroprop B.V. Het betreft prominente retail-locaties aan de Kalverstraat, Rokin en Damrak. De winkelruimtes aan het Damrak en Rokin zijn langjarig verhuurd aan Albert Heijn To Go, de winkelruimte aan de Kalverstraat is verhuurd aan Jamin. De totale portefeuille bestaat uit circa 720 m² winkelruimte, circa 580 m² kantoorruimte en vier hoogwaardige appartementen.

Tristan Capital Partners en Timeless Investments werden in deze transactie commercieel en technisch bijgestaan door vastgoedadviseurs CBRE en Brickstone Retail, en juridisch door Houthoff. De kopende partij Metroprop B.V. werd commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch door Simmons & Simmons.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?