Heijmans draagt nieuwe commissaris voor

0

Gerrit Witzel brengt jarenlange ervaring in de bouwsector mee.

De raad van commissarissen (RvC) van Heijmans heeft het voornemen om Gerrit Witzel tijdens de AvA op 15 april 2020 voor te dragen als nieuwe commissaris voor de duur van vier jaar. De voordracht houdt verband met de vacature die ontstaat, omdat Rob van Gelder conform rooster van aftreden uit de RvC zal terugtreden per 15 april 2020.

Gezien zijn jarenlange ervaring in de bouwbranche is de raad van commissarissen van mening dat Gerrit Witzel uitstekend past in het gezochte profiel. Al eerder werd bekendgemaakt dat Ans Knape-Vosmer voor de duur van vier jaar wordt voorgedragen als commissaris. De RvC is tevens voornemens Ron Icke voor te dragen voor herbenoeming voor een termijn van twee jaar. De voordrachten passen in het streven van de RvC om continuïteit te waarborgen en om tot een evenwichtiger rooster van aftreden te komen.

De drie voorgestelde benoemingen worden gesteund door de Ondernemingsraad.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?