Stichting Terre des Hommes Venlo vindt nieuwe locatie in Venlo

0

Per 1 april 2020 betrekt Stichting Terre des Hommes Venlo de winkelruimte aan de Straelseweg 204 te Venlo.

Stichting Terre des Hommes Venlo vult daarmee de leegstand op die is ontstaan nadat M. van Vegchel Tweewielers, een familiebedrijf dat op deze locatie meer dan 40 jaar actief is geweest als fietsenspeciaalzaak, vorig jaar haar deuren sloot. De winkelruimte heeft een ruim verkoopvloeroppervlakte van ca. 183 m² en is gunstig gelegen nabij het Gelreplein.

Stichting Terre des Hommes Venlo begon haar zoektocht naar een nieuwe locatie nadat bekend werd dat de winkelruimte aan de Bisschop Hoensbroeckstraat moest worden verlaten in verband met de komst van 68 sociale huurwoningen op deze locatie. Op de nieuwe locatie aan de Straelseweg realiseert Stichting Terre des Hommes Venlo net als op de Bisschop Hoensbroeckstraat een kringloopwinkel voor de verkoop van tweedehands artikelen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?