Savills versterkt Taxatie team met Jurre Bosch en Gijs Keizer

0

Internationale vastgoedadviseur Savills heeft twee nieuwe taxateurs aangesteld. Starters Jurre Bosch en Gijs Keizer zijn toegevoegd aan het Residential team van Savills Valuation, dat verder gevormd wordt door Jorn Damhuis MSRE RT, Stan van Geilswijk en Kristan Kerkkamp.

Het taxatie team bestaat in totaal uit meer dan 20 professionals, dat naast specialisme in de woningmarkt, ook op het gebied van kantoren, industrial, logistiek, retail, hotels en student housing taxatiespecialisten in huis heeft.

Martijn Onderstal, Co-Head Valuation bij Savills, licht toe: “De woningmarkt was vorig jaar de grootste beleggingscategorie van de Nederlandse vastgoedmarkt, en streefde daarmee de kantorensector voorbij. Wij zien dit zeker terug in onze taxatieportefeuille. Door de komst van Jurre en Gijs zijn wij in staat om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn op het gebied van woningtaxaties.”

Door uitbreiding van de taxatieportefeuille blijft Savills in aantal taxateurs groeien. Op dit moment zijn er open vacatures voor ervaren taxateurs, en voor een team assistant.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?