Nieuw internationaal hoofdkantoor Uber in nog te ontwikkelen Tripolis-Park

0

JLL heeft Uber geadviseerd bij de aanhuur van haar nieuwe internationale hoofdkantoor in het nog te ontwikkelen Tripolis-Park.

Het monumentale Tripolis complex aan de A10 in Amsterdam wordt door projectontwikkelaar Flow herontwikkeld tot een bruisende stadscampus, Tripolis-Park. Hiermee wordt Uber hoofdhuurder van de campus en neemt dertigduizend van de beschikbare vijfenveertigduizend vierkante meter in gebruik.

Naast kantoren en voorzieningen komen er tevens betaalbare huurappartementen op Tripolis-Park. De bouw start volgende week en zal zo’n 2,5 jaar duren. Tripolis-Park is onderdeel van plangebied Verdi Zuidas, gelegen tussen de Amstelveenseweg, de Schinkel en de Nieuwe Meer. In dit gebied wordt door de gemeente Amsterdam ingezet op verbinden, verdichten en vergroenen. De nieuwe naam Tripolis-Park symboliseert de toevoeging van een weelderig groen landschap op het maaiveld en de geactiveerde daken van de huidige gebouwen van Tripolis.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?