Spring Real Estate start met Property Management

0

Willem Jan Schouten is per direct in dienst getreden bij Spring Real Estate. Hij maakt de overstap van CBRE, waar hij meer dan 11 jaar gewerkt heeft, waarvan de laatste 7 jaar als Associate Director. Hij zal bij Spring Real Estate verantwoordelijk worden voor het opzetten en uitbouwen van de Property Management tak.

Het doel van Spring Real Estate is om ook deze dienstverlening op geheel eigen wijze in te gaan vullen. Net zoals de reeds bestaande producten zal ook Property Management datagedreven worden opgezet. Door het toevoegen van slimme tools en een efficiënt organisatiemodel is het mogelijk om ieder commercieel object in de dienstverlening op te nemen. Waar bij de grote kantoren een tendens is naar enkel nog grote portefeuilles, mikt dit model juist op een volledige dienstverlening voor alle vastgoedeigenaren.

De komende maanden zal het team worden uitgebreid met technisch en financieel specialisten. In nauwe samenwerking met het inhouse development team is inmiddels het Property Management Systeem al gelanceerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?